Connect with us

Showbizz

Gaby mocht van Joey niet met Niek slapen

Published

on

Joey heeft in de podcast-aflevering met Kiki Düren een bijzondere onthulling gedaan. Zo viel het in de laatste aflevering op dat Gaby Blaaser tijdens de 24-uurs-date niet samen ging slapen met Niek. Een nacht eerder had ze wel het bed gedeeld met Joey. Nu blijkt dat Joey ook echt niet wilde dat Gaby het bed deelde met Niek.

Exclusiviteit

Joey vindt exclusiviteit in een relatie belangrijk. Hij wist dan ook dat Gaby een dag later nog 24 uur zou doorbrengen met Niek. “Ik heb wel met haar erover gepraat. Ik heb ook wel eerder gezegd dat als ik echt voor een meisje ga, dan verwacht ik dat ook van een ander”, liet hij weten bij de podcast. “Dus ik had zoiets van: ‘Als jij echt voor mij wil gaan, dan slaap je ook niet met hem. Als je dat wel wil doen, dan is het voor mij klaar.’ Zo is het voor mij gewoon. Ik ben daar gewoon heel duidelijk in en dat heeft ze wel gewoon gerespecteerd.”

Joey liet in het gesprek ook weten met wie in het huis hij de minst goede band had. De Limburger kon naar eigen zeggen het minst goed opschieten met Niek. Terwijl hij uitgerekend met hem in de finale kwam te staan.

 

Trending