Connect with us

Showbizz

GELEKT! Dit zijn de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS!

Published

on

Goed nieuws voor de liefhebbers van Temptation Island! De opnamens voor de VIP versie van het programma zijn begonnen! Nu horen de koppels nog een tijdje geheim te blijven maar dankzij de lieftallige Michella Kox zijn de koppels al bekend! 

Het gewone seizoen is nog maar net begonnen of we kunnen al uitkijken naar de VIP versie van Temptation Island. Net als vorig jaar doen er weer 3 bekende koppels mee en 1 onbekend koppel.

De Koppels

Deze 3 koppels hebben ‘ja’ gezegd tegen de ultieme relatie test:

Koppel 1:

Quinten en Channah

Als je groot fan bent van Temptation Island en Ex On The Beach dan ken je Quinten en Channah misschien al. Zij zaten samen met de andere koppels in het vliegtuig naar Thailand, waar volgens Michella Kox de opnames plaatsvinden van Temptation Island VIPS.

Koppel 2

Thomas en Yasmin

Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin gaan het avontuur ook aan. Je zal hem vooral van zijn YouTube kanaal en als presentator kennen. Maar is hij ook gemaakt om de ultieme verleiding te weerstaan?

Koppel 3

Fabrizio en Pommeline

Geloof het of niet, maar Fabrizio en Pommeline zouden de ultieme relatietest schijnbaar aangaan. Worden ze de nieuwe Niels en Rosanna of eindigt hun relatie zodra de camera’s stoppen met draaien? Je komt er vanzelf achter.

Het is in ieder geval onverwacht te noemen dat ze daadwerkelijk in het vliegtuig zijn gestapt om het avontuur aan te gaan. Ze leken vooral stabiel en blij met elkaar, dus is er dan toch een donkere wolk boven hun relatie gekomen? Of krijgen ze vooral heel veel geld aangeboden? Wie weet.

Koppel 4

Net zoals het vorige seizoen doet er weer een onbekend stel mee. Jammer, want het is natuurlijk een VIPS seizoen. Maar Stefano en zijn vriendinnetje Gelina waren waardige kandidaten. Sterker nog, hij was degene die alsnog de mist in ging op de aller, aller, allerlaatste avond. Dus wie weet…

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending