Gezelligheid op school in Kampen: Meisje buiten westen geslagen tijdens ruzie om stoel

Gezelligheid afgelopen dinsdag in de aula van de Pieter Zandt Scholengemeenschap in Kampen, want er was namelijk ruzie om een stoel. En dat is te zien in beelden die rondgaan en op dit beelden is ook te zien dat een meisje een tik uitdeelt en een jongen die dit meisje vervolgens met een vuistslag knock-out slaat.

Er hoort bij de beelden die rondgaan nog een stukje voor, namelijk het meisje wat buiten westen wordt gemept, die een stoel van een andere jongen afpakt. Het meisje loopt met een triomfantelijk gezicht weg met de stoel en het meisje wordt dus aangesproken op haar gedrag door een andere jongen. Het meisje deelt duidelijk de eerste klap uit en daarna haalt de jongen pas uit.

Het lijkt de andere leerlingen op deze school niet zoveel te doen. Ze lachen wat schaapachtig en iemand roept ‘ja dood!’. Er is niemand die het bewusteloze meisje te hulp schiet. “Beschamend allemaal”, zegt schoolbestuurder Jan van Putten. De school vraagt om te bidden voor beide leerlingen in een bericht wat naar de ouders van de leerlingen is gestuurd.

You might also like