Connect with us

News

Glu Gin: winters drankje voor de echte gin-tonic liefhebber

Published

on

Gin-tonic is hot and happening. Werd het voorheen alleen gedronken door de gemiddelde 50-plusser, is gin tegenwoordig niet aan te slepen in hippe tenten. Maar ook in de winter zijn er mogelijkheden voor de gin-liefhebber: Glu Gin.

Glu Gin

Glu Gin is de warme variant van gin-tonic die vooral bedoeld is om de wintermaanden door te komen. Niet geheel verrassend is de naam enigszins geïnspireerd door Glühwein, maar de smaak blijft wel dicht bij de originele gin-tonic. Zo wordt er onder andere kaneel, kruidnagel, sinaasappel, bessen en andere kruiden gebruikt om die herkenbare smaak te creëren.

“We merkten dat er een nood was aan een winterse gin, geschikt voor de koudere dagen. Daarom zijn we aan de slag gegaan,” aldus Stefan Costeur, Managing Director van Ginsonline in een interview van HLN.

Hoe bereid je Glu Gin?

Nu komen we natuurlijk tot de hamvraag: hoe bereid je de Glu Gin? Daar hebben we een handige video voor gevonden!

Even uitgebreid testen…

De Feestdagen zijn bij uitstek de ideale tijd in het jaar om dit drankje eens goed te testen en dan vooral bij de gezelligste Kerstmarkten. Zo komt de liefhebber van de gin-tonic toch nog aan zijn/haar trekken rondom Kerst! Deel dit artikel met liefhebbers van gin-tonic en help hun ook zo de winter door!

Glu Gin kerst winter drank Gluhgin
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending