Connect with us

Viral

Goals: 80 jaar bevriend zijn en uiteindelijk samen verhuizen naar verzorgingstehuis

Published

on

Mensen komen en gaan vaker in je leven dan dat ze blijven. Maar er zijn een aantal personen die daar blijven tot de dood. Dat hebben Olive Woodward en Kathleen Savill want ze zijn al 78 jaar beste vriendinnen. Ze zijn samen zelfs verhuisd naar een verzorgingstehuis. Goals bruh….

Gedurende deze 80 jaar hebben ze ook nooit op een langere afstand dan 10 minuten wandelen gewoond. De dames ontmoette elkaar in 1941 waar ze op 11-jarige leeftijd naast elkaar werden gezet in de klas en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Hun hubby’s werkten uiteindelijk bij het zelfde bedrijf en de families deden uiteindelijk nog altijd dingen samen. De man van Kathleen overleed na 35 jaar huwelijk, en woonde sindsdien alleen. 15 jaar later overleed de man van Olive, met wie ze twee dochters, 5 kleinkinderen en 4 overgrootkinderen had.

@ je beste vriend of vriendin en hashtag goals erbij want echte vriendschap is iets waar je dankbaar voor moet zijn en je leven lang moet koesteren! Wees lief voor elkaar in deze barre tijden en eindig samen zoals Olive en Kathleen. Deze twee oma’s zijn een boegbeeld voor de term BFF’s.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending