Connect with us

Viral

Heftige beelden waarop is te zien hoe Mark Gillis bruut werd overvallen en mishandeld

Published

on

Mark Gillis, de zoon van Peter ‘Massa is Kassa’ Gillis, werd afgelopen november bruut overvallen bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Drie mannen hadden hem midden in de nacht opgewacht om hem daarna te mishandelen en zijn huis te doorzoeken. Dat werd allemaal vastgelegd op bewakingsbeelden die vrijgegeven zijn.

Het zijn heftige beelden, die de politie deelt van die nacht van 6 op 7 november. Te zien is hoe Gillis na een avond werken compleet verrast wordt door het drietal als hij aankomt bij zijn chalet.

Op het moment dat Mark zijn sleutel in het slot van de voordeur steekt, wordt hij aangevallen door de eerste man. Deze probeert hem met pepperspray te overmeesteren. Al snel komen ook de tweede en derde man aangerend, die Mark Gillis met een taser in zijn nek en buik raken. Ondertussen wordt hij tegen zijn hoofd en lichaam geschopt. Zodra de deur open is, trekken de overvallers hem met z’n drieën naar binnen.

“Meewerken of ik steek je.”
Daar binden ze Mark Gillis vast met tiewraps en ducttape. Als hij zich verzet, wordt hij door een van de mannen bedreigd. “Meewerken of ik steek je.” Ondertussen zijn de andere overvallers op zoek naar de kluis, die er niet blijkt te zijn. Ze halen alles overhoop en grissen uiteindelijk een zonnebril, een portemonnee en wat horloges mee. Na een half uur vertrekken de mannen weer.

Inmiddels weet de politie van een van de overvallers wie het is, dankzij een DNA-match. Wel wordt hij, net als de andere mannen, nog gezocht.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending