Connect with us

News

Hoe dan: Famke Louise wil genderneutrale gender reveal party

Published

on

Tegenwoordig trap je mensen heel makkelijk op hun tenen, dus laten we voorop stellen dat iedereen zelf moet weten hoe hij of zij hun kind op willen voeden. En zeker met het opvoeden van kinderen kan dat nog weleens een dingetje zijn, want er bestaat zoiets als de zogenaamde moedermaffia.

Dit zijn vrouwen die zijn vergeten dat ze ook een leven naast hun kinderen kunnen hebben en eigenlijk op social media heel de dag “comments” geven bij mensen die dat niet vergeten zijn. Anyways, gisteren bevestiging van het nieuws wat al eventjes op straat lag en dat is dat Famke Louise en haar vriend Denzel Slager een kindje verwachten.

Het stel gaf een interview aan RTL Boulevard en daarin vertelde ze dat ze van plan zijn om hun kind genderneutraal op te voeden. Ook goed, moeten ze ook allemaal zelf weten. Maar, het stel wil ook een genderneutrale gender reveal party geven.

Hoe dan? De bedoeling van een gender reveal party is toch juist dat je bekend wil maken of het een jongetje of meisje is. Dus je gaat een feestje geven en uiteindelijk gaat iedereen naar huis zonder te weten wat het geslacht van de baby is. Dit lijkt meer een uitspraak in de categorie “Ik heb superveel respect voor corona”.

Ook zei Famke nog het volgende in het interview: “Je weet aan het einde van de dag nooit waar onze kleine op gaat vallen. Dus dan willen we daar niet een kleurkeuze in maken.”. Het is allemaal niet gek, maar toch wel een beetje heel bijzonder.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending