Connect with us

News

Houdt Temptation Island kijkers voor de gek? Met komst ‘acteurs’ Zach en Simone?

Published

on

Halverwege het seizoen werden Gianni en Melissa naar huis gestuurd vanwege het meesmokkelen van een telefoon. De manier waarop maakte de nodige tongen los: uit het niets waren ze immers beiden wel héél duidelijk te horen & te zien met hun gsm. Het leek erop alsof ze betrapt wílden worden.

Zijn Temptation Island-Zach en Simone wel écht een stel?

Ter vervanging kwamen Zach en Simone op het strijdtoneel. En ook zij zorgen voor veel speculaties, want met name Zach gaat opvallend snel compleet de mist in. Al na twee avonden duikt hij in bed met verleidster Romee, die bovenop hem ligt en vice versa. Vriendin Simone liep een uur na binnenkomst al hand in hand met verleider Bas weg bij de groep.

En daarom wordt op Twitter massaal geschreven over twijfels omtrent Zach en Simone. Zijn zij wel echt een stel? Want zó snel compleet de mist in gaan in het spel der verleiding kan toch bijna niet? Zijn ze niet gewoon door de crew ingehuurd om de boel wat op te schudden? Hoe dan ook is het goed gelukt, want sinds de entree van de losbandige Zach deed Arda Türker (vriendin Elke Castro) er een schepje bovenop met verleidster Eline.

Een greep uit de tweets over Zach en Simone

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending