Connect with us

Funny

In Amsterdam kun je nu met je vriendinnen trouwen voor een dag

Hoewel er nog niemand in je leven is waar je mee wilt trouwen, ben je er toch al van kleins af aan mee bezig. Welke jurk je wilt, waar en wie je zou uitnodigen. Gelukkig voor jou bestaat er in Amsterdam een boetiek waar je kunt trouwen voor één dag!

 

Trouwen voor één dag 

Trouwen voor één dag, dat is toch ideaal! Alleen de lusten en niet de lasten. In Amsterdam in de 9 straatjes vind je een trouwboetiek waar je voor één dag kunt trouwen. De boetiek genaamd ‘Wed and Walk’ laat daar jou droom om voor één dag te trouwen in vervulling gaan. Je kunt er met je vriendinnen jurken passen of je ervaart hoe het is om in het huwelijksbootje te stappen.

Hoe het werkt

Trouwen bij Wed and Walk is helemaal nep, er is namelijk geen echte verbintenis op papier. Je kunt met één vriendin trouwen of met meerdere. Je kunt ook met je vriend of zelfs je hond trouwen. Niks is te gek. De ceremonie duurt tussen de 45 en 90 minuten. Je hebt keus uit een bronzen, zilveren, gouden of diamanten huwelijk.

De hele dag wordt voor je geregeld. Je kiest je trouwjurk en jullie worden om de beurt geïnterviewd, Daardoor wordt er een speech voor jullie geschreven. Dan is het alleen nog maar even de muziek uitkiezen en dan is het tijd voor de ceremonie. Daar begeleid de ceremoniemeester jullie erdoorheen. Er worden foto’s gemaakt en jullie krijgen een officieel certificaat mee.

 

Kun jij ook niet wachten om je neppe trouwdag in te plannen? Reserveren kan hier.