Connect with us

Viral

‘Influencer’ Selma Omari onder vuur om video waarin ze een kind slaat

Published

on

Waarschijnlijk kan het leven de gemiddelde ‘influencer’ jou niet zoveel boeien en sta je al klaar om in hoofdletters op je toetsenbord de zin ‘Stop making stupid people famous’ te rammen. En toch vinden wij die zogenaamde ‘influencers’ wel vermakelijk. Door het gebruik van filters en het laten zien van de juiste vormen kunnen ze wel enorm veel volgers aan zich binnen, maar er zijn sommigen die misschien wel gewoon hun mond dicht moeten houden.

Zo hebben we je weleens kennis laten maken met Selma Omari, de ex-vriendin van Boef. Maar deze dame ligt onder vuur, omdat ze een video heeft geplaatst in haar Instagram stories waarin te zien is hoe zij de dochter van een vriendin speels een tikje teruggeeft. Misschien onschuldige beelden, maar veel van haar volgers vonden daar wat van.

Selma zelf snapt de ophef niet. Zij vindt dat mensen echt trippen om van alles. Sterker nog, Selma fabriceerde weer een mooi stukje Nederlands Engels om de mensen die er wat van vinden uit te maken voor azijnpissers. Komkommertijd 2022, interessanter kunnen we het niet maken.

[videopack poster=”https://todayviral.nl/wp-content/uploads/2022/07/thumb-vk-influencer-selma-omari-onder-vuur-om-video-waarin-ze-een-kind-slaat-62e1431f6f49c.jpg” width=”640″ height=”360″]https://dailybuzz.nl/media/2022/7/27/219d41e0-0d89-11ed-aa51-10ddb1b30d21/rpreplay_final1658911433_web_wm.mp4[/videopack]

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending