Connect with us

Viral

Ingrid Simons kan nog steeds Rainbow in the Sky van Paul Elstak zingen

Vroegah, dacht iedereen dat Saskia de Geus aka Shaydie de zangeres was van de DJ Paul Elstak happy hardcore hits Luv U More en Rainbow in the Sky. Hebben veel boys eigenlijk hun witte sportsok een beetje bedrogen, want Shaydie was alleen het boegbeeld in de videoclips en tijdens optredens in het land.

Nee, deze nummers zijn ingezongen door Ingrid Simons. Inderdaad, de moeder van zangeres Eva Simons. En Ingrid heeft echt een dijk van een carrière. We noemen dat ze de helft was van het duo Double Trouble, maar ook als zangeres van T-Spoon. En dan maken we nu even een sprongetje naar de Twitch stream van DJ Tony Junior.

Eerder deze week kwam Tony Junior al voorbij en dat had allemaal te maken met het slipje van Maan en dat zij niet amused was over de onthulling van Tony. Ingrid geeft zangles en doet dit in hetzelfde pand waar Bachelor Tony woont. En zo kwam het dat Ingrid gisteren ook in de Twitch van Tony was te zien. En daarin liet ze even horen dat ze nog steeds heel goed Rainbow in the Sky eruit kan gooien.