Connect with us

Showbizz

Instagram ontploft: Is Temptation-Fabiola Volkers zwanger?

Published

on

Fabiola Volkers heeft Instagram maar weer eens op stelten gezet. En dit keer niet met een pikante foto, maar met een – zo lijkt het toch – mededeling dat ze.. zwanger is!

Het zal toch niet?

Fabiola post namelijk een kiekje waarop ze met een zwangerschapstest die een positief resultaat aangeeft. In de reacties denken velen dat het slechts om een aandachts- en publiciteitsstunt gaat, maar veel andere reality-sterren nemen de boodschap wél heel serieus.

Zo schrijft Melissa (Temptation Island, samen met Gianni) ‘Wauw fabiola 😍! Gefeliciteerd 💕💕’ en reality-insider Michella Kox haalt uit naar degenen die met beledigingen reageren op de foto: ‘Gefeliciteerd schat !!! Je word een super mama !!! De meeste reacties zijn om te kotsen !!! Ga in een hoekje staan schamen !!! Wie zijn jullie om te oordelen of zij een goede moeder is gekke internet helden 🤢🤮’

Grap of echt waar?

De tijd moet gaan uitwijzen of het slechts om een verstrooide grap gaat, of dat Fabiola écht zwanger is. Ze heeft overigens momenteel geen vriend, voor zover bekend.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending