Connect with us

Viral

Je bloed gaat echt koken van mishandeling 10-jarig meisje in Veenendaal

Published

on

Op zondagmiddag 14 mei vond er een afschuwelijk incident plaats nabij een zwembad in Veenendaal, waarbij een meisje van slechts 10 jaar oud het slachtoffer werd van ernstige mishandeling. Het personeel van zwembad De Vallei moest direct eerste hulp verlenen aan het geschokte meisje. Na het incident zijn zowel een 43-jarige man uit Veenendaal als zijn 18-jarige stiefzoon uit Ede gearresteerd in verband met de mishandeling. De politie heeft het publiek gewaarschuwd om geen heksenjacht te ontketenen op de vermoedelijke daders en verzocht om de beelden niet te verspreiden. Echter, zoals te verwachten is op het internet, zijn de beelden toch al wijdverspreid.

Het is werkelijk onbegrijpelijk dat iemand het in zijn hoofd haalt om een onschuldig 10-jarig meisje te mishandelen en zelfs op haar in te blijven trappen terwijl ze weerloos op de grond ligt. Het meisje werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht, en het is nog niet duidelijk wat er precies aan dit verschrikkelijke incident voorafging. Er circuleren geruchten op social media dat twee andere meisjes bedreigd en gepest werden door een groepje, en dat zij daarop hun vader en broer hebben ingeschakeld. Maar zelfs als dit waar is, rechtvaardigt niets het gewelddadige gedrag dat gericht was op een weerloos meisje.

Als je niet de rest van je dag boos wilt doorbrengen, raden we ten zeerste aan om de beelden niet te bekijken. Bovendien hebben we het meisje op de beelden geblurd, om haar privacy te beschermen. Het is te hopen dat de daders een gepaste en zware straf zullen ontvangen, gezien de gruwelijkheid van hun daden. Het niveau van geweld dat op deze beelden te zien is, is buitengewoon verontrustend en staat ver af van wat we normaal gesproken in Nederland gewend zijn.


Klik hier of op de foto om de video te bekijken.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending