Connect with us

News

Je kan je weer opgeven als ‘achtergrondeter’ bij First Dates

Published

on

Ben je niet op zoek naar een nieuwe lover, maar zou je het wel superleuk vinden om een keer aanwezig te zijn bij de opnames van First Dates? Dat kan nu, want het datingprogramma First Dates is namelijk op zoek naar ‘achtergrondeters’! Hoef je niet meer voor de buis te zitten om te genieten van de ongemakkelijke dates, maar zit je er een keer tussen. Lees snel verder en wie weet zit je straks ook aan de bar bij de knappe Victor.

First Dates ‘achtergrondeter’
Genieten van een heerlijke maaltijd én de ongemakkelijke dates van het programma First Dates. Het kan nu, want het datingprogramma is namelijk op zoek naar figuranten die in het restaurant komen eten. Geef je dus maar snel op met je beste vriendin, zus, moeder of je lover, want dit willen jullie echt niet missen. Voor €17,50 genieten jullie van een heerlijk diner en kunnen jullie van een veilige afstand meemaken hoe het er aan toegaat tijdens First Dates. Klik hier om je op te geven.

via GIPHY

Enne, ben je single en op zoek naar de love of your life? Het programma zoekt ook nog steeds vrijgezellen voor First Dates. Geef jou of je single friend hier op als deelnemer van First Dates.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending