Connect with us

Showbizz

Je kan nu samen met Dave en Donny Roelvink naar Walibi

Met dit mooie weer is niks leuker dan een bezoekje aan een pretpark. Lekker in alle achtbanen en andere toffe attracties met je vriendinnen. Maar Walibi en VakantieVeilingen maakt zo’n bezoekje nu nog leuker, want je kan nu samen met Dave en Donny Roelvink naar Walibi. Lijkt dit jou geweldig? Lees dan maar snel verder hoe je straks in de achtbaan kan zitten naast de Roelvink-broertjes. 

Dave en Donny Roelvink Walibi
Ben je fan van achtbanen én van Dave en Donny Roelvink? Dan wil jij dit niet missen, want op 21 mei kan jij samen met Dave en Donny naar Walibi. Samen met de broertjes in de achtbanen en allemaal gekke opdrachten en challenges doen. YAS! Wat je hiervoor moet doen?

Via VakantieVeilingen kan je bieden om een plekje in het team van Dave of Donny te winnen. Samen met drie friends kan je de sidekicks worden van Dave of Donny. Enne, het pretpark is alleen voor jullie open! Ben jij #teamdave of #teamdonny?

Meedoen
Wees er snel bij, want je kan nog tot morgen bieden via VakantieVeilingen. Voor Donny staat de teller al op €251 en voor Dave moet je nu hoger dan €251 bieden… Bizar veel, maar dan zit je wel in #teamdave of #teamdonny met je drie vrienden, je gaat de broertjes ontmoeten, je krijgt een lunch, je gaat challenges doen in het pretpark en het duurt vier uur.