Connect with us

News

Je kunt betaald krijgen om vijf dagen in bad te liggen

Published

on

Soms zijn er van die onderzoeken waar je jezelf best wel aan ziet meedoen. Vijf dagen in bad liggen is er een van, en al helemaal als je ervoor betaald krijgt.

Je kunt betaald krijgen om vijf dagen in bad te liggen

Bad

Wat is er nu lekkerder om na een stressvolle werkdag even bij te komen in bad. Je hoeft even nergens aan te denken en je geniet van het warme water om je heen. Natuurlijk is vijf dagen lang een beetje veel. Maar zeg nou zelf: als je ervoor betaald krijgt, waarom niet?

ESA

De Europese ruimte-organisatie ESA zoekt nu naar mensen die dat willen. Om precies te zijn is de organisatie op zoek naar 20 vrouwen. Zij liggen vijf dagen in een zogenaamd droog bad (zie foto). Natuurlijk wordt er als deelnemer goed voor je bezorgd en kun je heel Netflix bingewatchen. Maar toch waarschuwt de organisatie dat het niet te comfortabel is. “In bed liggen lijkt fijn, maar dat is al snel over. Vooral ook omdat er bloed en spierweefsel zal worden afgenomen. Desondanks zijn we blij met iedereen die zich aanmeldt,” zegt een verantwoordelijke tegen Mirror.

Het doel van het onderzoek is om beter te kunnen weten wat gewichtsloosheid met het lichaam doet. Het droge bad zorgt namelijk voor een simulatie daarvan.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending