Connect with us

Viral

Kijkers woest op Peter Gillis als hij zijn werknemer Samir dingen dwingt om te doen

Published

on

In de laatste aflevering van Massa Is Kassa was te zien dat Peter Gillis naar de horecabeurs ging. Omdat Peter Gillis op een streng dieet zit moest Samir maar alles proeven.

Zielig voor Samir
Veel kijkers vonden dit vreselijk. Het was namelijk duidelijk te zien dat Samir veel te vol zat en dat hij ook dingen moest proeven die hij niet lust. De kijkers van het programma kregen medelijden met Samir.

Samir moest van zijn baas alles proeven omdat Peter op dieet zit. Samir werd min of meer gedwongen door Peter om ook dingen te proeven die hij niet lust. “Ik lust het niet baas”, zegt Samir. Daarop reageert Peter: “Maar de klanten wel. Proeven dus!”. Vervolgens steekt Samir het toch maar in zijn mond.

Een van de kijkers hoopt dat Samir een goed salaris heeft. “Waarom zou je je anders zo laten misbruiken?” vraagt een kijker zich af. Een oplettende kijker benadrukt dat Samir zelfs ijs met advocaat moet eten van zijn baas. “Peerke snapt niet dat de beste man geen alcohol mag, maar Peerke zijn enige religie is Hatseflatsen”, aldus de kijker. Peter wordt zelfs een ‘sadistische feeder’ genoemd.

Trending