Connect with us

Funny

Klant poept in supermarkt en opent pak toiletpapier om zich schoon te vegen.

Geschokte klanten zagen hoe een andere klant in het midden van de supermarkt een grote boodschap deed en dan een pak wc-papier opende om zich schoon te vegen. De niet geïdentificeerde man werd gefilmd in een Safeway supermarkt in San Francisco. Een verbaasde klant genaamd Mike maakte enkele foto’s van het tafereel en postte het op de sociale media.

Het incident gebeurde in de afdeling hygiëneproducten, hoewel de supermarkt een gratis toilet heeft voor klanten. Mike zei dat de man korte tijd later de supermarkt verliet, zonder te betalen voor het toiletpapier.

De stad in de Amerikaanse staat California vecht momenteel tegen een enorme dakloosheidscrisis. Naar schatting leven er in San Francisco zo’n 8.100 mensen op straat. Dat heeft eveneens geleid tot een ware explosie van menselijke uitwerpselen op straat. In 2019 zouden er tot dusver al 25.000 hoopjes menselijk uitwerpselen gesignaleerd zijn in de stad.

San Francisco kocht een leger aan machines aan om de straten te poetsen en stelde op verschillende locaties van de stad openbare toiletten op, maar de lokale bevolking zegt dat er veel meer gedaan moet worden.