Connect with us

Funny

Lidl brengt anti-snurk kussen op de markt. Aan wie zou jij dit kado willen geven?

Published

on

Ziek van je partner die de hele nacht naast je ligt te snurken? Vanaf morgen kun je jezelf naar Lidl begeven om een ​​anti-snurkkussen te kopen voor ongeveer de helft van de prijs die je elders kunt verwachten.

Snurken is iets wat bij ons allemaal wel eens voor komt. Of je nou teveel hebt gedronken of gewoon verkouden bent; we hebben er allemaal wel eens last van.

Maar vanaf morgen zou je een kussen van Silentnight kopen waarmee snurkgerelateerde argumenten en slapeloze nachten tot het verleden behoren.

Dit revolutionaire apparaat werkt door simpelweg je hoofd een beetje anders te ondersteunen, zodat het op de juiste positie blijft zodat je kunt ademen zonder dat er vreselijke toetergeluiden naar buiten komen.

Wanneer het precies in Nederland op de markt komt is niet helemaal duidelijk. Toch is die prijs een stuk goedkoper dan ergens anders. Natuurlijk zijn andere snurkbestendige kussens beschikbaar.

Een van de klanten zei: “Ik was sceptisch maar wanhopig toen ik dit kussen bestelde. Ik had het nog maar een week maar het verschil is enorm! Het gaat al met me op vakantie, mijn man zegt dat het werkt. Fijne dagen!”

Een andere toevoeging: “Het snurken is nog niet gestopt, maar het is zeker teruggedrongen. Ik slaap al een stuk beter.”

Best de moeite waard om uit te proberen toch? Snel naar de winkel met je partner of wederhelft dus! Of ken jij wellicht iemand die dit nodig hebt? Tag diegene in de comments!

Trending