Connect with us

Viral

Man wil beveiliger neersteken in Helmond bij Albert Heijn XL

Published

on

n dan gaan we even een kijkje nemen in het Noord-Brabantse Helmond. De Albert Heijn XL aldaar om iets preciezer te zijn. Dat was namelijk de plek waar een kale bats wel even even een beveiliger overhoop zou steken. Op de beveiligingsbeelden is te zien hoe de man met mes heen en weer aan het draven is voor hij tegenover de beveiliger komt te staan.

Daarna ging het snel. De beveiliger is duidelijk een getrainde vechtsporter en gaat er “This Is Sparta”-stijl in. De eerste poging tot aanvallen mislukt direct. Daarna moet de beveiliger tweemaal wegduiken voor een poging tot steken, maar komt snoeihard terug met misschien wel de mooiste knock-down die je vandaag zult zien. Vervolgens is het een kwestie van onder controle houden en nog even duidelijk maken dat je niet zomaar iemand neer mag steken. Zover wij kunnen achterhalen raakte er verder niemand serieus gewond.

Deze beelden gaan langzaam de wereld over. Wat de meeste kijkers vooral opvalt, zijn de skills van de beveiliger en het feit dat deze gast er net zo netjes bijloopt. De Nederlandse Jason Bourne is er een die ook regelmatig langskomt. Waar een klein land groot in kan zijn.

[videopack poster=”https://todayviral.nl/wp-content/uploads/2023/12/albertheijnxl.webp” width=”720″ height=”480″]https://dailybuzz.nl/media/2023/12/12/1d4f4610-98e5-11ee-9b6a-10ddb1b30d21/ah_krijger_web_wm.mp4[/videopack]

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending