Connect with us

Funny

Mannen met een BMW dragen graag vrouwenondergoed, blijkt uit onderzoek

Published

on

De meeste onderzoeken gaan uit van een bepaalde stelling die vervolgens bevestigd of ontkracht kan worden. In dit geval zal ‘ie bevestigd worden. Of ging jij er niet vanuit dat BMW-rijders graag sεxy ondergoed dragen? Het pikante aan dit onderzoek: dit geldt ook voor de mannelijke BMW-bezitters.

Het Britse Carmony zocht in een grijs verleden uit wat de ondermodevoorkeuren van BMW-rijders zoal zijn. De conclusies die in dat onderzoek werden getrokken, zijn op zijn minst opzienbarend. Zo draagt 27 procent van alle vrouwelijke BMW-rijders sεxy lingerie. En, opmerkelijker: 5 procent van de mannen die BMW rijden dragen een string.

Helemaal geen ondergoed

Jazeker, uit het Onzin Onderzoek blijkt dat één op de twintig mannen met een BMW graag een string draagt. Evenzo opmerkelijk en misschien wel schokkender: 8 procent van de mannen die BMW rijden draagt helemaal geen ondergoed. Ken je iemand met een BMW? Dan spijt het ons bij voorbaat al dat je dat beeld nu op je netvlies hebt.

De BMW-bezitters van deze wereld moeten het wel vaker ontgelden. Zo scoren mensen die een BMW rijden zeer slecht bij de dames. Die zien je liever rollen in een Audi. Volkswagen-rijders komen er ook slecht vanaf, die blijken het domst te zijn.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending