Connect with us

Showbizz

Martin van Love Island heeft een relatie met deze EOTB-babe

Als we Instagram moeten geloven, heeft Martin van Love Island een relatie met Yasmine van EOTB. Martin kennen we van seizoen 1 van Love Island, waar hij samen met Sebastiana het eiland verliet. Toen ze terug waren in Nederland bleken de twee toch niet zo’n goede match. Na deze break-up werd Martin steeds vaker gespot met Yasmine van EOTB. Eerst leek het om een gewone vriendschap te gaan, maar nu lijkt het erop dat de twee toch een stelletje zijn.

Sebastiana reageert

Sebastiana heeft gisteren op Instagram een aantal vragen beantwoord. Toen iemand vroeg wat zij van de relatie tussen Martin en Yasmine vind, antwoordde ze met:”Ik wens hun super veel geluk samen. Ik ben niet bitter, onze relatie was gewoon niet bestemd. Ik hoop voor hem dat hij gevonden heeft wat hij zocht.” Kunnen we hieruit halen dat ze een stelletje zijn?

Een andere fan van Sebastiana vraagt of ze jaloers is op de relatie. Daarop antwoordde ze: “Nee hoor, ik weet dat ’t voor jullie heel raar klinkt omdat jullie natuurlijk heel mijn relatie meegevolgd hebben. Maar mijn relatie et Martin buiten Love Island was echt niet meer leuk. Ik had ons hoofdstuk al afgesloten is gewoon niet leuk als mensen het in je gezicht willen gooien. Want ookal was ik verdergegaan ik heb mijn relatie altijd lowkey gehouden uit respect naar hem toe.”