Connect with us

Showbizz

Morgan reageert op alle geruchten

Je hebt het gister vast wel meegekregen, de ruzie tussen Rodanya en Milou liep flink uit de hand. Het begon allemaal met een reactie op de Instagram van Rodanya, waardoor de gemoederen zo hoog opliepen dat er whatsapp gesprekken werden gedeeld. Morgan heeft in gesprek met RTL Boulevard gereageerd op alle geruchten

We vragen ons bijna af of de ruzie in scène is gezet om de kijkcijfers hoog te houden, zo dramatisch ging het eraan toe gisteren. Maar voor eens en altijd: hebben Morgan en Milou een relatie?  Morgan doet zijn verhaal.

Milou en Morgan hebben geen relatie

Als we Morgan moeten geloven is er helemaal niks aan de hand tussen hem en Milou. Hij zegt: “nee, zeker niet!” en laat hierbij weten dat er echt geen sprake is van een relatie tussen de twee.

Hoe komt het dan dat deze roddel de wereld in kwam? Morgen denkt dat het komt doordat de twee samen gingen stappen. Daar waren ook andere deelnemers bij. Het is ook niet zo gek dat ze samen gingen stappen, aangezien ze daar geld voor krijgen. Met andere woorden: de storm tussen de meiden is waarschijnlijk compleet opgeblazen.

“Ik kan overigens goed overweg met Heikki, dus ik zou dat nooit doen”, vertelt Morgan in hetzelfde interview. Dus er wordt of iets achtergehouden om het einde van Temptation Island spannend te houden, of er is niet zoveel aan de hand. Wordt vervolgd.