Connect with us

Viral

Nederlandse toerist in Spanje poept op het gezicht van een slapende man

Op sociale media circuleert een verontrustend filmpje waarin een toerist zich ongepast gedraagt op het strand van Mallorca. Volgens berichten in de lokale krant Ultima Hora zou het om een Nederlander gaan. Helaas is dit incident slechts een voorbeeld van het ongewenste gedrag van sommige toeristen op het Spaanse eiland.

In de ongedateerde video is te zien hoe een jonge persoon zijn broek naar beneden trekt op de boulevard van de badplaats El Arenal en tweemaal zijn behoefte doet op een slapende man. Op de achtergrond is gelach te horen. Het is momenteel niet duidelijk of er iemand is gearresteerd in verband met dit incident.

Het is belangrijk om te benadrukken dat dit soort gedrag onacceptabel is en niet representatief mag zijn voor alle toeristen of Nederlanders. Het is van cruciaal belang dat we elkaar respecteren en de lokale gebruiken en normen in acht nemen wanneer we een ander land bezoeken. Dergelijke incidenten benadrukken het belang van bewustzijn en verantwoordelijkheid tijdens het reizen naar het buitenland.