Connect with us

Viral

Dame tijdens WK Finale Argentinië tegen Frankrijk, en ze was niet alleen!

Published

on

De WK finale in Qatar tussen Argentinië en Frankrijk ligt al enige dagen achter ons en nog steeds is het gesprek van de dag de dame die ineens te zonder bovenkantje was te zien op televisie. We dachten eerst dat het Luciana Salazar zou zijn, omdat zij had beloofd om in geboortekostuum rond te gaan rennen als Argentinie de wereldbeker zou pakken, maar zij was het niet.

Nee, inmiddels kunnen we jullie melden dat haar naam Noe is en dat ze niet alleen zonder topje op de tribune zat. Nee, er zat nog een andere onbekende dame naast haar en inmiddels gaan betere beelden van het tweetal weer viraal op de iets minder serieuze kant van het internet.

Er was nogal een zorg dat de dames in de gevangenis zouden belanden, omdat zonder topje op televisie verschijnen het tegenovergestelde is van je schouders en knieën bedekken, maar de dames maken het goed. Wel zijn ze het stadion uit geëscorteerd, maar ze zijn niet aangehouden.

Inmiddels gaat het Instagram account van Noe viraal en daarom hebben we ook wat Insta picca’s van haar op een rijtje gezet.


Klik hier of op de foto om de beelden te zien.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending