Connect with us

News

OMG: er komt een derde en vierde ‘After’-film!

Fans van de film After mogen in hun handjes beginnen wrijven, want niet alleen is deel 2 vanaf 14 oktober bij ons in de bioscoop te zien, de franchise wordt ook verder uitgebreid met een derde én vierde deel!

Ja hoor, ook de boeken After We Fell en After Ever Happy van schrijfster Anna Todd worden verfilmd voor release op het grote doek! Hoofdrolspelers Hero Fiennes-Tiffin en Josephine Langford kondigden het heuglijke nieuws zelf aan via een videoboodschap op de officiële Instagram-pagina van de film.

“Hey After-fans”, begint Hero zijn boodschap. “We houden serieus veel van alle positieve reacties op onze tweede film. Dit betekent héél veel voor ons en zonder jullie allemaal zouden we hier nu niet zitten.”

“Ik weet dat sommigen onder jullie de kans nog niet hebben gekregen om onze nieuwe film te kijken, maar we hebben heel speciaal nieuws voor jullie”, gaat Josephine verder. “We kunnen eindelijk vertellen dat ook het derde en vierde deel officieel in productie gaan!”

OMG!!

Wanneer deel 3 en 4 precies verschijnen, is natuurlijk nog veel te vroeg om met zekerheid te kunnen zeggen, maar we kunnen haast niet wachten om meer van de relatie tussen Hardin en Tessa te zien!

https://www.instagram.com/p/CErikrxg59N/?utm_source=ig_embed