Connect with us

Funny

OMG!!! James Corden rijdt tijdens Carpool Karaoke dus helemaal niet zelf!

De Carpool Karaoke is een vast en heel geliefd onderdeel van James Corden zijn ‘Late Late Show’. Daarin rijdt de presentator met een superster in de passagiersstoel naar de studio. Nu blijkt dat Corden helemaal niet zelf rijdt. Een oplettende fan kreeg door hoe de vork in de steel zat en deelde de video op social media.

Carpool karaoke-auto wordt voortgetrokken door vrachtwagen

De betreffende video werd donderdag door een fan gedeeld op social media en leverde talloze reacties op. Op het filmpje is te zien dat de auto waarmee James altijd leek rond te rijden op extra wielen staat en wordt voortgetrokken door een vrachtwagen! Bekijk de video hieronder:


In Carpool Karaoke rijdt James Corden met een wereldberoemde gast door de straten van Los Angeles. In de auto zingt hij met de sterren mee en praat hij met ze, waardoor de focus op de weg minimaal is.

Nu is aan het licht gekomen waarom het allemaal zo vlotjes en zonder ongelukken verloopt. James Corden rijdt niet zelf, maar wordt voortgetrokken door een vrachtwagen. Onder de wielen van de auto staan bakjes met kleinere wielen. Zo hoeft de presentator af en toe enkel even bij te sturen voor de show.

Het tafereel van de opnames werd gefilmd door een fan. Op dat moment passeerde Corden met Justin Bieber in zijn wagen. De beelden circuleren nu op de sociale media. Hoewel velen zich afvroegen hoe de rubriek werd ingeblikt, zijn ze alsnog verbaasd dat er weinig aan de autorit echt is. “Noem het voortaan maar car pull karaoke”, schrijft een opmerkzame kijker.

Woedende’ reacties van fans

De video kan rekenen op enorm veel reacties. Fans zijn woedend en voelen zich voorgelogen! Nouja, niet helemaal… de meeste reacties zijn gelukkig sarcastisch bedoeld.