Connect with us

Viral

Ondertussen in het verkeer van Antwerpen wat een trucker spot

Published

on

Indien je ooit het verkeer rondom Antwerpen hebt ervaren, dan ben je ongetwijfeld op de hoogte van de enorme drukte die zich op bepaalde tijdstippen kan voordoen. Het is dan ook geen zeldzaamheid dat menig bestuurder zich gefrustreerd voelt wanneer ze vast komen te zitten in het drukke verkeer. Het is dan ook begrijpelijk dat deze trucker verbaasd was over wat er zich links van hem afspeelde.

Op een dag voelde deze trucker zich zo verveeld dat hij maar besloot om de stoom van zijn ketel af te halen. Hij had immers wat tijd over en het was de perfecte manier om even zijn zinnen te verzetten. Toen hij een blik wierp naar links, zag hij tot zijn grote verbazing iets wat hem deed verbazen. Het was een tafereel dat hij niet vaak zag in het drukke verkeer van Antwerpen.

De beelden hieronder laten zien wat de trucker zag en zullen je ongetwijfeld versteld doen staan. Kijk maar eens goed en zie hoe deze bestuurder op een unieke manier omging met de drukte van het verkeer. Het is een vermakelijk en bijzonder tafereel dat je niet snel zult vergeten.


Klik hier of op de foto om de video te bekijken.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending