Connect with us

Viral

Onenigheidje in kebabzaak in Surhuisterveen

Surhuisterveen is echt zo’n plaats waarvan je weet dat het bestaat en dat je er alleen een keertje bij toeval terecht komt of als je iemand kent die daar woont. Maar op 1 januari 2021 kende het Friese dorp 6050 inwoners en is deze het grootste dorp van de gemeente Achtkarspelen, wat uit twaalf dorpen bestaat.

Kun je allemaal gelijk weer vergeten, maar wat je wel kunt onthouden is dat je daar ook gewoon lekker kunt eten bij een grillroom annex pizzeria. En soms heb je een extra showtje bij je eten in de vorm dat wat mensen elkaar even niet zo aardig vinden.


Waarschijnlijk is de ruzie daarna buiten verder gegaan, want we lezen in het nieuws dat in de nacht van vrijdag op zaterdag een man uit Drachten is neergestoken. De 52-jarige eigenaar van de grillroom probeerde omstreeks 0.30 uur een ruzie te sussen toen een jongeman een mes pakte. Het slachtoffer is vermoedelijk in z’n rug gestoken. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en ging op zoek naar de dader. Een 21-jarige man uit Surhuisterveen is korte tijd later aangehouden als verdachte.