Connect with us

Viral

Ongeduldige wielrenner krijgt waar hij om vroeg tijdens afdaling in Spanje

Published

on

Wat zijn de meeste wielrenners een stelletje eikels he. Het is echt ongehoord. Nu kennen we dat asociale gedrag al jaren en jaren, maar het lijkt alleen maar erger te worden met die idioten in domme pakjes op veel te dure fietsjes die blijkbaar hun roeping als “sportman” een beetje hebben gemist en nu dus maar onderling Tour de France-je aan het spelen zijn op de Nederlandse wegen. Regels? Tuurlijk, maar die gelden niet voor deze dwazen. Tenminste, dan vinden ze zelf.

Blijkbaar niet alleen in Nederland een serieus verkeersprobleem deze amateur fietsertjes. Ook in Spanje kennen ze dit soort types. Neem het volgende voorbeeld. Zich eerst de pest getrapt om op een berg te komen en dan in verkeer terechtkomen tijdens de afdaling. Meneertje ongeduld trekt dat allemaal maar slecht, loopt op zijn manier te pushen en dan krijgt ook deze knutsel precies waar hij om vroeg. Dat gaat betalen worden, maatje.

1 Comment

1 Comment

  1. Wijtze Vries

    12 februari 2023 at 12:14

    Dat de meeste wielrenners eikels zijn bestrijd ik. Met hetzelfde recht zou ik kunnen zeggen, alle automobilisten zijn eikels. Maar oke, ik heb ook zo’n “dom” pakje en fiets veel in de bergen. En het klopt dat je bergaf vaak harden gaat de de auto. Zo vaak meegemaakt dat die eikels van automobilisten je niet willen laten passeren omdat ze het niet kunnen verdragen dat je nu eenmaal harder gaat. En op het filmpje zie je dus een eikel van een automobilist die niet wil laten passeren. Even op de rem en je medeweggebruiker (de wielrenner) laten passeren. Zo de kop maar wijzigen. Irritante automobilist veroorzaakt door zielig gedrag ongeval……

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending