Connect with us

Viral

Ophef over typische Eddie de Clown opmerking

Published

on

Eddie de Clown ken je waarschijnlijk wel, want deze clown van Walibi gaat elk jaar wel een keertje flink viral met een video dat hij een Turkse jongen flink aanpakt. Een video waarin Eddie zelf liever niet aan herinnert wil worden, maar wat een keertje op het internet heeft gestaan, gaat er moeilijk meer vanaf.

Het is algemeen bekend dat je niet met Eddie in gesprek om het over koetjes en kalfjes te hebben, maar omdat je Eddie eens op zijn nummer wil zetten. En om dat te kunnen doen moet je je wekker wel heel vroeg zetten, want meestal is deze clown de wakkere persoon. Maar ja, 2021… Moeten we woke en inclusief zijn en er rekening mee houden dat we niemand kwetsen.

Als dat echt het geval zou zijn, dan is de act van Eddie de Clown om zeep geholpen. Is in onze ogen niet het geval, maar er is wel wat ophef over een Tik Tok meisje dat met Eddie een video heeft gemaakt en wilde flexxen met het aantal volgers. En de ophef gaat over het antwoord van Eddie. Niets aan de hand, gewoon een typische Eddie de Clown opmerking.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending