Connect with us

Viral

Politie vindt lichaam in Geleen en gaat ervan uit dat het van vermiste Gino is

Published

on


Het nieuws wat je niet wil lezen, maar de politie heeft zaterdag een lichaam gevonden bij een woning in Geleen. De politie gaat ervan uit dat het gaat om de 9-jarige Gino van der Straeten, die al sinds woensdag wordt vermist.

Zaterdagochtend werd een witte tent neergezet in een achtertuin in Geleen, vermoedelijk bij de woning van de man die afgelopen nacht werd aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij de vermissing. De politie heeft de wijde omtrek afgezet.

‘Gino gezien met een man’
Gino, die eigenlijk in Maastricht woont, verdween woensdagavond in Kerkrade, waar hij bij zijn oudere zus Kelly (32) logeerde omdat zijn moeder ziek is. Volgens zijn andere zus Naomi (21) ging de jongen nog even voetballen bij een speeltuin in Kerkrade, in de buurt van zijn logeeradres. Om 19.30 uur had Gino terug moeten zijn, maar hij kwam niet meer thuis.

In de loop van donderdag werd een Amber Alert voor de vermiste Gino uitgestuurd. De Belgische krant Het Laatste Nieuws meldt zaterdag dat getuigen de Limburgse jongen woensdagavond zouden hebben zien vertrekken met “een man die zich voordeed als voetbaltrainer”.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending