Connect with us

Showbizz

Rodanya gaat vreemd tijdens Temptation Island 2019

Nog een paar afleveringen te gaan en dan is het meest saaie seizoen Temptation Island ten einde. Wij hadden de moed al opgegeven en dachten dat er niks meer ging gebeuren op het eiland, maar het lijkt erop dat er toch nog some juice stuff gaat gebeuren. We hebben namelijk een bericht gevonden waaruit blijkt dat deze kandidaat vreemdgaat.

SPOILER ALERT

Rodanya gaat vreemd
Dacht je dat er tijdens Temptation Island 2019 niks meer ging gebeuren en kijk jij het programma alleen om in slaap te vallen? Nou, houd die ogen de komende aflevering maar open! Het is namelijk (eindelijk) tijd voor drama, als onderstaand bericht moeten geloven.

Rodanya zoent tijdens dreamdate
In het bericht wordt gezegd dat er tijdens de dreamdate toch nog een kandidaat de mist in gaat. Rodanya zou namelijk hebben gezoend met Danicio. Say what?! Volgens de bron besefte Rodanya tijdens de dreamdate pas dat ze ‘meer verdiende’, omdat Morgan niet maar twee keer is vreemdgegaan (zoals in het begin van het programma werd gezegd), maar wel ‘100 keer’.

Morgan slaat Rodanya
Tijdens het laatste kampvuur heeft Rodanya niet opgebiecht dat ze een onderonsje had met verleider Danicio. Uiteindelijk heeft ze ervoor gekozen toch alles op te biechten na het programma en ging het mis… Morgan ging door het lint en sloeg Rodanya en buren moest hen uit elkaar halen.

Note: Of dit echt gebeurd is, dat is nog steeds onduidelijk. Wel zei Sidney laatst ook al op Insta-stories dat Morgan ‘had geslagen’. Inmiddels is het stel dus uit elkaar. We houden je op de hoogte… Bekijk hieronder het volledige bericht: