Connect with us

Showbizz

Rodanya onthult eindelijk wie de vader van haar baby is

Published

on

Eindelijk hebben we antwoord op de vraag wie de vader van Rodanya haar kindje is. Het is dus toch Morgan. Rodanya en Morgan zijn na Temptation Island uitelkaar gegaan en krijgen nu toch samen een kindje.

“Morgan is de vader van mijn kind”, zegt Rodanya in haar nieuwe YouTube-video. “Na Temptation hebben we elkaar nog een paar keer gezien en ik ben nu zwanger, dus jullie kunnen zelf wel invullen wat er gebeurd is. Het is dus geen onenightstand, wat mensen dachten. In het begin wilde hij er niet bij betrokken zijn, want hij was helemaal overdonderd. Er was ook gewoon heel veel ruzie en gezeik.”

Morgan en Rodanya hadden een tijd geen contact maar Rodanya heeft vorige week toch weer contact gezocht. Het is nog niet zeker of het ooit nog goed komt tussen de twee. Rodanya vertelt dat hij niet of nauwelijks bezig is met het kindje. “Hij heeft hele andere interesses. Hij is nog niet op het level waar ik wel ben. Dat is moeilijk om te accepteren.”

 

Morgan wil volgens Rodanya niet betrokken zijn bij de opvoeding van hun kind. “Ik wil gewoon dat mijn kind een vader heeft. Ik vind het heel jammer dat mijn kind geen papa heeft. Ik zal alle leegte invullen, mijn familie ook. Dit is gewoon klaar. Het is gewoon definitief dat je het alleen gaat doen. Het is lastig, maar weet je: je komt er wel overheen en je kind zal niks tekort komen.”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending