Connect with us

Viral

Romy Monteiro is op vakantie en vergeet dat ze in vol ornaat in spiegelbeeld is te zien

Published

on

Romy Monteiro is vorige maand uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland van het jaar 2023 en ook in die maand kondigde ze aan dat ze haar relatie met fotograaf Jasper Suyk op een laag pitje had gezet. Ze gingen elkaar wat ruimte geven, maar dat is natuurlijk hetzelfde als de koek is op, jezelf aanmelden op een dating-app of tijdens je vakantie eventjes de bloemetjes en bijtjes buiten zetten. Romy is alleen op vakantie gegaan en dat is voor haar nogal een dingetje. Zo vraagt ze in haar Stories op Instagram ook of mensen tips en tricks hebben voor een single-vakantie.

Wij hebben wel een tip, maar daar hoef je jezelf helemaal niet aan te houden. Zo moet je wel een beetje rekening houden dat als je een video maakt zonder keren aan, dat op de video je spiegelbeeld is te zien. Je moet even goed kijken of de video op het juiste moment op pauze zetten, maar dan zie je inderdaad een Romy in geboortekostuum. De video is inmiddels verwijderd en dat is jammer. Het is wel een heel mooi uitzicht wat Romy heeft vastgelegd.

[videopack poster=”https://todayviral.nl/wp-content/uploads/2023/07/ezgif.com-webp-to-png-7.png” width=”720″ height=”480″]https://nsfw.dailybuzz.nl/media/2023/7/3/a91a4ff0-1995-11ee-a076-10ddb1b30d21/romy_monteiro_vakantie_web_wm.mp4[/videopack]

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending