Connect with us

Showbizz

Roshina mag eindelijk onthullen of zij en Karim nog samenzijn ná Temptation Island!

Published

on

Gisteren verscheen de aflevering met de reünie van de koppels in Temptation Island online, en even later in Temptation Gossip mocht deelneemster Roshina dan eindelijk open kaart spelen, en duidelijkheid scheppen.

Karim en Roshina gelukkiger dan ooit tevoren

Lang was dat onduidelijk, want de relatie toonde scheurtjes, weet ook Roshina. “Toen ik in het resort zat vond ik het heel erg moeilijk dat hij zo twijfelde aan onze relatie. Maar achteraf begrijp ik het meer, omdat ik nu ook de context zie. En ik weet wat het resort met je doet: je gaat aan alles twijfelen..”

Maar gelukkig overleefden ze, en zijn ze wel degelijk nog altijd samen! “Ik vind dat Karim zich voorbeeldig heeft gedragen tijdens Temptation Island. Hij is heel respectvol geweest al die tijd over onze relatie en ook zijn twijfels heeft hij op een manier gebracht, zonder mij te beledigen. Het is altijd bij onze relatie gebleven.”

Gestopt met de pil

“Temptation Island heeft ervoor gezorgd dat we het verleden hebben laten rusten. We praten er niet meer over, mijn vertrouwen is helemaal hersteld. We zijn verder gegaan samen en focussen ons op de toekomst.” Sterker nog: er zou zomaar eens spoedig babynieuws aan kunnen komen! Roshina is namelijk gestopt met het slikken van de pil. “What happens, happens…”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending