Connect with us

Viral

Slijptol zoent ook met Nicol Kremers, de vriendin van Peter ‘Massa is Kassa’ Gillis

Published

on

Het blaadje bij de kapper is deze week echt bomvol. En wel met nieuws over Nicol Kremers en Peter Gillis, het koppel dat in Nederland wereldberoemd is geworden door het SBS6 programma ‘Massa is Kassa’. Zo zou Nicol gezoend hebben tijdens carnaval met een andere man en zou er een video in omloop zijn dat ze ook aan het zoenen is met de Nederlandse zanger Ferry De Lits.

Natuurlijk zegt het koppel dat er niets aan de hand is en heeft zelfs een pr-offensief ingezet. Zo kwamen ze eerst zelf met een video waarin ze uitleggen dat de zoen van de man waarvan een foto op Snapchat terecht kwam een zoen is van de gay best friend van Nicol. Over de video die er zou zijn met Ferry de Lits horen we weinig meer van. Klein zijsprongetje, de ex van Ferry de Lits heeft op dit moment een relatie met huispakkenkoning Roy Donders. Michelle Bibi, een vrouw, en dat is in het geval van Roy Donders zeker nieuws. Nog een mooi exemplaar ook, zoals je op deze foto’s kunt zien.

Maar even terug naar Nicol en Peter. Ook Slijptol mocht opdraven voor het pr-offensief om aan de buitenwereld te laten zien dat het kopel nog steeds samen ‘hatseflatsen’ en aangezien Slijptol ook iemand zijn gay best friend is mocht hij Nicol ook een kusje geven. Of Nicol binnenkort is te boeken in de vakantieparken om kusjes te geven is op moment van schrijven niet bekend.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending