Connect with us

Showbizz

Snapking moet de cel in voor mishandeling en het versturen van naaktfoto’s

Published

on

Tim van Teunenbroek, bekend als vlogger Snapking en de ex van Famke Louise, moet voor drie maanden de cel in. Hij kreeg deze straf omdat hij naaktfoto’s- en filmpjes heeft verspreid heeft verspreid van een 15-jarig meisje en haar bedreigde en mishandelde.

Snapking gaat de cel in
Dat Snapking geen lieverdje is bleek al uit de documentaire over Famke Louise. De zangeres had een relatie met Tim (noemt zichzelf inmiddels @dietim_ op Instagram) die in 2018 eindigde.

Voor deze relatie had de vlogger namelijk al wat dingen op zijn kerfstok en daar is hij nu voor veroordeeld. Hij is namelijk schuldig bevonden aan het versturen naaktfoto’s- en video’s van een 15-jarig meisje. Hij verstuurde de foto’s en filmpjes naar haar klasgenoten en familieleden. Daarnaast bedreigde hij haar met het openbaar maken van de beelden als ze niet zou meewerken aan het maken van nieuwe seksfilmpjes en mishandelde hij haar.

De straf
De vlogger kreeg drie maanden jeugddetentie, waarvan twee voorwaardelijk, omdat hij op dat moment (2013-2014) zelf ook nog minderjarig was. Met het Openbaar Ministerie is afgesproken dat Tim zich over deze zaak niet mag uitlaten in de media.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending