Connect with us

Viral

Spanje maakt zich grote zorgen om slechte invloed prinses Alexia

Published

on

Prinses Alexia, de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Maxima, studeert momenteel aan het Atlantic Collega in Wales. De 16-jarige Alexia geniet er volop van het studentenleven en dat bleek ook wel uit een pikante foto’s die al eerder opdoken op social media. Op de foto is kwestie is Alexa te zien in vuurrode, kanten lingerie-body en een zwarte minirok.

Foto’s genomen tijdens de zogenaamde “Queer Focus Week” op haar school en deze week stond volledig in het teken van seksuele identiteit en het omarmen van je eigen lichaam. De foto’s schijnen te zijn genomen op een themafeestje. De strenge mediacode in Nederland verbiedt dat privebeelden van minderjarige royals getoond worden. Deze foto’s gingen wel hard rond op WhatsApp.

Ook in Spanje werden de foto’s van het studentenfeestje in Wales bekeken en daar werden ook wat wenkbrauwen gefronst. Prinses Leonor, de 15-jarige dochter van koning Felipe en koningin Letizia, zit namelijk in dezelfde klas als Alexia.

Er was namelijk in Spanje al wat te doen over de opleidingskeuze van Leonor en nu is er weer een storm in een glas water, want prinses Alexia zou weleens een slechte invloed op haar kunnen hebben. De Spaanse media maken zich zorgen om hun prinses die in eerste instantie naar de school in Wales zou zijn gestuurd omdat ze een vriendje had waar haar ouders het niet mee eens waren.

Ook zou koningin Letizia Alexia “verwend” vinden. Zo heeft Alexia een Instagram account en komt ze ook regelmatig op Tik Tok voorbij. Het tegenovergestelde vindt het Spaanse koningspaar van hun Leonor, die een verantwoordelijk en een onschuldig imago heeft. De koningin is dan ook bang dat haar dochter door Alexa op het verkeerde pad terecht gaat komen. Kortom, storm in een glas water en de nadelen waar je mee te maken krijgt als je koninklijk bloed door je aderen hebt stromen.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending