Connect with us

Viral

Stel gebruikt wc van vliegtuig als slaapkamer

Published

on

Als jij nog nooit van de zogenaamde Mile High Club hebt gehoord, dan heb je waarschijnlijk ook nooit spannende dingen gedaan op kilometers hoogte in de club. De definitie van deze fameuze club mensen is personen die seksuele activiteiten hebben gehad in een vliegtuig op vlieghoogte. En zoals je misschien kunt voorstellen vereist dat toch wel voorzichtigheid en flexibiliteit, want wc’s in een vliegtuig zijn niet zo groot. En het valt natuurlijk ook op als je met zijn tweeën het toilet binnenstapt.

Maar dat is wel wat een koppel heeft gedaan op een EasyJet vlucht op 8 september van Luton naar Ibiza. Het stel kon niet wachten op een zacht bed in een hotelkamer en maakte een nummer op het toilet. De bemanning van het vliegtuig vond het een minder goed idee en opende dan ook de deur. En daar was dan het koppel te zien voor het hele vliegtuig en inmiddels ook voor het internet, want de beelden zijn viraal gegaan.

Het koppel is overigens na de landing op Ibiza overgedragen aan de politie. Het is niet bekend of het tweetal door hun gedrag aan boord echt zijn gearresteerd. De meest geweldige reactie op de beelden is toch wel dat je bij Ryanair extra moet betalen voor zulke handelingen op het toilet.


Klik hier of op de foto om de video te bekijken.

Trending