Connect with us

Viral

Tegen maatregelen protesteren in Groningen doe je door te plunderen

Published

on

Een ding is wel zeker, de huidige rellen die al drie dagen op een rij in verschillende steden in Nederland plaats vinden heeft helemaal niets meer te maken met het demonstreren tegen de coronamaatregelen. In Groningen al helemaal niet!

De binnenstad van Groningen werd gisteravond door relschoppers flink op stelten gezet. Zo werd een winkel van Greving en Greving Opticiens geplunderd. Zo werd er een raam ingetrapt en vervolgens lopen de relschoppers met brillen en andere spullen naar buiten. Ook werd het raam van een vestiging van Aktiesport aan diggelen gegooid, maar is het nog onduidelijk of daar ook geplunderd is. In ieder geval hebben jongeren wel geprobeerd een fietsenwinkel te plunderen.

In totaal hebben agenten zondagavond in Groningen, Enschede, Leeuwarden, Tilburg en Roosendaal zeker 26 personen opgepakt bij ongeregeldheden. Het merendeel van de relschoppers werd opgepakt in Roosendaal (15). Daar waren jongeren in de weer met vuurwerk, ging een auto in vlammen op en moest een wijk worden afgesloten om groepen relschoppers te scheiden.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending