Connect with us

Showbizz

Temptation-Arda bevestigt relatie: hij woont zelfs al samen met verleidster

Published

on

In Temptation Island zagen we hoe Arda Türker zijn vriendin Elke Castro bedroog met verleidster Eline. Laatstgenoemde zette hem op haar beurt weer in de kou als ‘vakantieliefde’, meer niet.

Trouw- en kinderplannen

Maar Arda heeft niet stilgezeten. Hij heeft na Temptation Island namelijk een relatie gekregen met een andere verleidster: de knappe Amber. Dat bevestigt hij in de laatste episode van het seizoen. “Ik heb een nieuwe persoon ontmoet. Niet echt nieuw-nieuw; het is iemand die ik al kende. Zij heeft me toch wel goed geholpen met alles te verwerken en alles op een rijtje te zetten. Dan merk je pas wat voor een topvrouw het is en dan gaat het heel snel”, zegt hij over Amber.

“Ik zie dat ik bepaalde dingen die ik hiervoor miste, terug zie bij haar. En dat waren ook de dingen die me wat tegenhielden in mijn vorige relatie. Alles wat ik heb met Amber, ligt meerdere lagen boven wat ik had met Elke.” Ondertussen wonen Arda en Amber al samen en praten ze zelfs over trouw- en kinderplannen. Dat is dus snel gegaan!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending