Connect with us

Showbizz

Temptation-Arda en Amber over aanstaande baby: “Dit is niet normaal”

Published

on

Hij verloor zijn vriendin Elke tijdens Temptation Island doordat hij voor de avances van Eline zwichtte, maar uiteindelijk verloor Arda Türker zijn hart juist aan een ándere verleidster: Amber. Sterker nog, zij is nu zwanger van hem.

Niet gepland, wel zéér welkom

Dat was niet helemaal de bedoeling. Amber kreeg jaren geleden te horen dat ze niet zwanger kon raken op de natuurlijke wijze, en dus liet ze anticonceptie ook links liggen. Dat ging altijd goed, totdat Arda voorbij kwam. Amber vermoedde lang niets, ook niet toen ze niet ongesteld raakte – dat kwam wel vaker wat later -, maar op gegeven moment drong Arda toch op een zwangerschapstest aan.

“Op een gegeven moment voelde mijn lichaam anders en toen dacht ik: dit is niet normaal”, vertelt Amber in de auto bij Youtuber Niek Eshuis. De twee geven verder aan reeds te weten of het een jongen of een meisje wordt, maar verklappen dat nog niet. Zelfs de naam is al bekend. “We hebben het een beetje aangepast en nu is het compleet.” In de nabije toekomst willen ze ook nog gaan trouwen, maar nu eerst: een eigen huisje scoren samen.

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending