Connect with us

Showbizz

Temptation Island-presentatrice Annelien haalt weer uit naar de koppels

Published

on

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Temptation Island te zien op televisie, en het lijkt erop dat we eindelijk wat sensatie krijgen. Dit seizoen gebeuren er weinig bijzondere dingen bij Temptation en veel mensen vinden het ook een saai seizoen, met saaie koppels. Temptation Island-presentatrice Annelien is het daar mee eens en zegt dat de koppels een masker hebben opgezet dit seizoen en meedoen om de verkeerde redenen. Lees hieronder wat de presentatrice nog meer te zeggen heeft. 

Temptation Island 2019
Temptation Island is er om relaties te testen, maar Temptation Island-presentatrice Annelien liet eerder weten dat de koppels om de verkeerde redenen meedoen aan het programma. Demi reageerde hier verbaas op en schreef op Instagram Stories: “Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk 10 minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show. En nee, het is geen relatietest.” Annelien zegt in een interview dat ze nog steeds achter haar woorden staat. Ze vertelt: “Ik heb aan één van die kandidaten gevraagd: ‘Ben je hier naartoe gekomen om bekend te worden?’ Het antwoord was volmondig ja.”

Temptation Island koppels
Volgens de presentatrice letten de koppels heel erg op de camera’s, hoe ze overkomen op televisie en doen ze mee aan het programma op beroemd te worden. Maar dat zijn niet de enige redenen volgens Annelien: “De meisjes hebben de voorbije jaren echt gemerkt dat ze aan hun deelname gratis plastische chirurgie kunnen overhouden. Een borstvergroting, een opgevulde kont.”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending