Connect with us

Showbizz

Temptation Rodanya loopt gezichtsverlamming op, Laat heftig resultaat zien

Rodanya heeft aan het einde van haar zwangerschap vreselijk nieuws gekregen. Ze heeft een aangezichtsverlamming, waardoor de helft van haar gezicht vrijwel niets meer doet…

Dit vertelt ze in een vlog, naar aanleiding van vele vragen die ze kreeg. De Temptation Island-ster komt moeilijk uit haar woorden, maar wil wel antwoord geven. ”Ik voelde mij niet op en top tijdens oud en nieuw, nu nog steeds niet,” vertelt ze in de vlog, waarvan je een deel bovenaan deze pagina kan zien. ”Aan het einde van mijn zwangerschap voelde ik mij sowieso niet top. Alles wordt zwaarder en dat is normaal. Maagzuur is verschrikkelijk en komt alleen maar naar boven, ben elke avond aan het kotsen. Ik zat niet lekker in mijn vel.”

Dan gebeurt er echter iets veel engers. ”Op een gegeven moment merkte ik dat mijn lip ging hangen. Of nou ja, ik had een verdoofd gevoel in mijn lip. Ik praat nu ook anders. Ik dacht: wat is dit.
Ik heb anderhalf jaar geleden een keer fillers in mijn mond laten spuiten, dus ik dacht: misschien ligt het daaraan. Op een gegeven moment werd het alleen maar heftiger. Als ik lach, gaat deze kant ook niet mee,” vertelt ze terwijl ze het voordoet.

https://www.instagram.com/p/B6sEHaApUwM/?utm_source=ig_embed

”Ik moest met spoed naar de huisarts,” vervolgt Rodanya. ”Wat blijkt: ik heb een aangezichtsverlamming. Er zit dus een soort ontsteking in mijn hoofd, ze weten het niet zeker, maar waarschijnlijk een ontsteking die drukt op mijn zenuw. Vandaar dat dit gedeeltelijk verlamd is. Ik kan de komende dagen dus iedereen verwijzen naar deze video.” Ze kan de helft van haar gezicht niet meer bewegen. ”De rechterkant beweegt niet mee, dus ik kan ook bijna niet knipperen met rechteroog. Tijdens het tandenpoetsen merk ik dat de helft van mijn mond niet meebeweegt. Je krijgt er ook best veel hoofdpijn van.”

”Ik heb Prednizon gekregen, een hele lage dosering,” zegt ze. ”Dat is in overleg gegaan met een gynaecoloog en een deskundige. Ik moet nu dus ook in het ziekenhuis bevallen. Ik moet ook langs de gyneacoloog voor een uitgebreide check, om te kijken hoe mijn kindje erop reageert. Kijken of de baby goed ligt en genoeg schopt. Bij de gynaecoloog moet je kijken naar vruchtwater en dergelijke.”

https://www.instagram.com/p/B6C_ROdJO0g/?utm_source=ig_embed

Rodanya hoopt dat er snel verbetering is. ”De ene is er binnen een maand vanaf, de andere na twee maanden, sommigen nooit. Sommigen hebben dat het uittrekt naar hun armen en benen. Bij mij zit het tot nu toe alleen maar in mijn gezicht. Nu is het mijn oog dat steeds minder goed dichtgaat. Ik merk dat het steeds heftiger wordt. Ik slik het twee keer per dag en hoop dat het zo snel mogelijk weggaat.” Beterschap Rodanya!

Begin augustus maakte de Temptation Island-ster via een gender reveal-party bekend in verwachting te zijn van een jongetje. Ze moet nog heel even geduld hebben tot ze haar kleine man in haar armen kan sluiten. Eind januari is ze uitgerekend.