Connect with us

Showbizz

Temptation-Romee reageert: kreeg ze betaald voor haar succesje met Zach?

Verleidster Romee had niet heel lang nodig om deelnemer Zach Avelo in Temptation Island zijn vriendin Simone te laten bedriegen. In Temptation Gossip blikt de blondine terug op haar avontuurtje met de zelfbenoemde ‘F*ckboy’.

‘Geheel op vrijwillige basis’ 

“Ik wist dat hij best wel makkelijk beïnvloedbaar was en daar moet je op dat moment dan ook gebruik van maken. Toen Zach binnenkwam, ging hij allemaal opmerkingen maken van: je bent ge*l. Toen dacht ik: oké, ik ga het je gewoon aandoen”, vertelt Romee. Ze kreeg er geen geld voor, benadrukt de Brabantse beauty verder. “Je krijgt écht geen geld. Niet om te zoenen, niet voor je deelname, niet om sεks te hebben. Het is geheel op vrijwillige basis.”

De daad was ‘niet slecht’, maar: “Het was niet zo lang, maar ik kan het me niet heel goed meer herinneren. Ik heb het ook niet gedaan van: oké, we nemen hier de tijd voor. Meer van: ik heb een goed beeld nu. Volgens mij had ik niets te klagen.” Later sloeg alsnog de paniek toe, erkent Romee tot slot. “Het enige waar ik aan dacht was: o mijn god, mijn ouders. Ik was helemaal in paniek en dacht echt dat het het einde van mijn leven was. Ik dacht echt: nu word ik onterfd!”