Connect with us

Showbizz

Temptation-Roshina onthult heftige reden waarom verleider Nick naar huis is gestuurd

Published

on

Onlangs onthulde Romee dat verleider Nick, die pas later in het seizoen aankwam samen met Bibi, eerder naar huis is gestuurd. Nick maakte al een slechte binnenkomer en liet zich daarna ook nog eens van zijn slechtste kant zien.

‘Hij noemde Grigor homo en werd daarna buitengesloten’

Zowel de dames als de andere verleiders waren niet te spreken over Nick. “Daarom is hij vertrokken”, bevestigt Roshina in Temptation Gossip. “Nick had gemene dingen gezegd over Grigor. Hij zei dat Grigor homo is en dat hij maar uit de kast moet komen. Daarna werd hij door de groep buitengesloten. We hadden dus niet meteen door dat hij weg was, maar opeens was hij verdwenen.”

“Nick voelde zich niet goed op dat eiland”, nuanceert het productieteam de uitspraken van Roshina, in een reactie tegenover Het Laatste Nieuws. “Het was geen match. Hij had het misschien wat verkeerd ingeschat voor hij vertrok, want op voorhand weet je nooit echt of zoiets bij je past of niet. Het had geen zin om iemand die niet goed in zijn vel zat nog langer daar te houden, dus in samenspraak met de productie heeft Nick beslist om naar huis te gaan.”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending