Connect with us

Funny

Temptation-Zach doet de ene na de andere opvallende uitspraak in Goedele On Top

Published

on

In de nieuwste aflevering van Goedele On Top schuift niemand minder dan Zach Avelo aan om te praten over zijn capriolen in Temptation Island. Aldaar doet hij de ene na de andere opvallende uitspraak.

Zach ‘speelde psychologische spelletjes met Romee’

Zo steekt Zach van wal: “Ik had van tevoren al gezegd dat ik psychologische spelletjes wilde spelen met Romee. Zij geeft zich op voor het programma, om zelf te verleiden en dus manipulatief gedrag te vertonen om mijn relatie misschien kapot te maken. En waardoor ik misschien verliefd zou kunnen worden. Maar er was dus een moment waarop ik dacht: ‘Nu draai ik het eens om.’ Ze hapte ook heel erg toe, liep achter me aan en raakte gefrustreerd. Ik vond het gewoon heel erg grappig.”

Uiteindelijk zoende Zach zelfs met Romee, op een plek waar de camera’s niet draaien. “Nee, je hoort alleen het geluid. Het is zeker niet dat ik haar daar heb lopen tongen, nee. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat het geen kus was, alleen kus-geluid. Wie dat kus-geluid dan maakte? Ik, denk ik. Het kon ook een luchtkus zijn. Het maakte ook veel te veel geluid om een normale, fatsoenlijke kus te kunnen zijn.”

Later wilde Zach Romee naar zijn kamer laten sturen ‘over een uurtje, als hij al slaapt’. “Dat was een soort tactiek om te kunnen laten zien dat ze er bij kan komen liggen en ik er niks mee doe. De volgende ochtend schrik ik me dan dood en ga ik weg. Maar dat plannetje viel in duigen, doordat het toch werd gefilmd wat ik op de tablet had getypt.”

Bekijk de volledige aflevering van Goedele On Top met Zach Avelo, die onder meer aangeeft ‘meer vrouwen te hebben gehad dan een gynaecoloog’, hier.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending