Connect with us

Showbizz

Temptation’s Sidney, Gaetan en Jietse krijgen tijdens uitgaan heftige ruzie

Dat de mannelijke kandidaten van Temptation Island geen dikke vrienden zijn met de verleiders die bij hun vriendinnen op het eiland zaten is logisch. De sfeer in het vliegtuig was dan ook niet best te zijn geweest en er hing een agressieve sfeer. Gelukkig kwam iedereen heelhuids in Nederland aan. Toch lijkt het alsnog volledig uit de hand te lopen tijdens een avondje stappen. Sidney, Gaetan en Jietse komen in een heftige ruzie terecht en wij hebben beelden.

Uh oh, tijdens Temptation Island gebeurde er vrij weinig, maar des te meer gebeurt er op dit moment. Deze week belanden Sidney, Gaetan en Jietse tijdens uitgaan in een heftige ruzie. Jietse zat er middenin en deelde de beelden via zijn Instagram-account.

Lees hieronder verder.

Op de beelden is te zien dat Sidney compleet de pan uit flipt en wordt tegengehouden door bewakers. Vervolgens zie je Gaetan aan de rechterkant en wordt ook gekalmeerd door een meisje. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, maar Jietse is duidelijk niet #teamSidney. Bekijk alle beelden op zijn Instagram-account. En check hier wat Sidney te zeggen heeft over de ruzie in zijn Instagram-stories.