Connect with us

Showbizz

Tijdens de opnames van Ex On The Beach is er iemand het ziekenhuis in geslagen

Published

on

afgelopen maandag was de eerste aflevering van een nieuw seizoen Ex On The Beach:Double Dutch. Dit keer een seizoen met allemaal oud-kandidaten. Je begrijpt, dit seizoen wordt waarschijnlijk heftiger dan ooit. Hier hebben we alvast het eerste (heftige) bewijs voor je, het schijnt namelijk dat er een deelnemer het ziekenhuis in zou zijn geslagen.

Deelneemster EOTB ‘ziekenhuis ingetrapt’
Dat het komende seizoen Ex On The Beach Double Dutch: All Stars heftiger dan ooit gaat worden hadden we al voorspeld. En het eerste bewijs is hier. Er is namelijk tijdens de opnames van EOTB iemand het ziekenhuis in geslagen vertelt deelneemster Yasmine aan Shownieuws.

Yasmine en de Terror Twins
Het was erg heftig,” vertelt ze aan Shownieuws. ”Er kwam veel drank en agressie bij kijken. En als er dan mensen voor je staan die het uitlokken, kan je het krijgen.” Daarna voegt ze er nog aan toe: ”Ze had het dubbel en dik verdiend. Ik kan nog niet zeggen of het weer goed is met haar, maar we zijn in ieder geval geen best friends. Laten we het daar ophouden.”

Ex van Harrie
Wie er in elkaar is geslagen is nog onduidelijk. Wel is er bekend dat de Terror Twins en Yasmine alles te maken hebben met de ruzie en dat het slachtoffer een ex van Harrie zou zijn… Het zou volgens Michella Kox gaan om Rowan, zij is ook al huilend te zien in het introfilmpje.

Bekijk het filmpje Hier

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending